• Klarna
  • Fri frakt över 600kr
  • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan. Ej reavaror.
Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0

Avet

Avet Shape Trosa Hög Midja Microfiber Sand M

En slimmande beige trosa med perfekt passform från Avet. Shapetrosan går högt över midjan, har meshtyg baktill och varken skaver eller lämnar linjer.

 
299 kr
{{ price }}
  • Klarna
  • Fri frakt över 600kr
  • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan. Ej reavaror.

Andra färger

Avet Shape Trosa Hög Midja Microfiber Svart

Perfekta midtjetrosor i nude som håller in magen lagom hårt och utan sömmar som skaver eller skär in. Jätte sköna att bära!

Sköna formande trosor från Avet i nude beige. Trosan är midjehög och går ända upp till bröstkorgen. Trosorna har en smal silikonkant längst uppe för att säkra hållningen. En perfekt trosan att använda under åtsittande kläder. Perfekt både till fest och till vardag.

Trosan har en lagom hög C-skärning i benöppningen benen och låren för att inte skär in. Nederdelen har string- effekt och täckanade meshtyg baktill som smälter in bra och lämnar inga linjer. En utmärkt shapingtrosa med suverän shaping effekt i kvalitets microfiber tyg, utmärkande för Avet Shapingtrosor från Avet tillverkas i ett mikrofiber tyg som låter hunden andas. En bekväm och behaglig bastrosa med fin linning runt midjan. Avet trosor har frotté i grenen och gjord i mycket följsamt och stretchigt material. Ett par trosor som du tar på dig på morgonen och som sen hänger med hela dagen utan att göra sig påminda, supersköna helt enkelt.Art. nr. 66275 M Sand

Material:

Tvättråd: Fintvätt 40 grader. Bör ej torktumlas. Sköljmedel bör ej användas då det förstör materialets förmåga att andas.

Osäker på din storlek?

Se våra storleksrekommendationer under fliken Storleksguide.

Vi rekommenderar att du tar storlek M i Avet om din storlek är EU 38 till 40.
Avet Storleksguide

EU Avet

30-32 XS

34-36 S

38-40 M

42-44 L

46-48 XL

50 52 2XL

54-56 3XL

58-60 4XL

62-64 5XL