• Klarna
  • Fri frakt över 600kr
  • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan. Ej reavaror.
Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0

Om butiken Härliga Under i Landskrona

Härliga Under öppnades december 2007 i Landskrona på Norra Långgatan.  Butiken  blev genast en stor succé tack vare den goda servicen och de prisvärda varorna. 2009 blev Härliga Under utsedda till årets butik i Landskrona. 

Butiken flyttade till större lokaler 2015 och idag hittar ni Härliga Under butiken på Norra Långgatan 18 i Landskrona. 

Tio år efter utmärkelsen som årets butik lanserar vi vår online butik  Be Lovely.

 

Om Webbshoppen Be Lovely

Be Lovely by Härliga Under erbjuder vackra underkläder för kvinnor, nattplagg och senaste badmodet för alla kroppar och möjlighet att shoppa online dygnet runt, när det passar er helt enkelt. Med vår nischade kompetens vill vi hjälpa kunden att hitta rätt storlek och passform.

 

 

Vår passion

I butiken finner ni ett brett utbud välkända och noggrant utvalda varumärken som t ex Abecita, Amoena, Avet, Chantelle, Marie Jo, PrimaDonna, Anita m fl.
Personalen är väldigt engagerad och kunnig och drivs av att hjälpa kunden att hitta den storlek och modell i bh eller badplagg som passar just dem.

Välkommen in till oss!

 

 

 

 Linda Selander

Vi brinner för underkläder och badmode för att våra kunder ska känna sig bekväma i sin egen stil och form. Maria Meisner

Personalen är väldigt engagerad och kunnig  och drivs av att hjälpa kunden på ett personligt sätt hitta den storlek och modell i bh eller badplagg som passar just demMagali Nobrega

Hos oss får du bästa möjliga service och vi säkerställer att kunden går ifrån butiken nöjd och glad.Michelle Andersson

 Efter många år i branschen har vi samlat på oss en bred kompetens och en djup förståelse för BH-storlekar och passform i underkläder och badplagg.

Hitta till oss

Härliga Under i Landskrona AB - Norra Långgatan 18 - 261 31 - Landskrona