• Klarna
  • Fri frakt över 600kr
  • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan. Ej reavaror.
Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0

Här hittar du de sportbh:ar som är stadigast och bäst för liten som stor byst!

Svårt att välja sport-bh modell som är bäst för dig? 

Om du är osäker på vilken typ av sport-bh som passar till vad och hur den egentligen ska sitta, vill vi guida dig och tipsa om de bästa sport-bh:ar som passar dig med mindre  och med större byst! 

 

Var du bör tänka på när du väljer en bra sport-bh!

Förutom form och storlek på bysten bör man även utgå från vilken typ av träning man utövar. 
Under ett enda löpsteg rör sig brösten ca 70%  vilket kan innebära upp till 10 centimeter.  Därför är det extra viktigt att sport-bh:n sitter tight och du får den stöd och komfort för att tryggt kunna utöva din sportaktivitet. 
 
Du bör kunna pendla med armarna utan några sömmar som skaver mot huden. Brösten ska få rund form och inte trilla ut böja dig framåt eller hoppa utan att brösten trillar ut. Sport-bh:n ska tåla svett och låta huden andas. Och behån ska gå lätt ta av och på sportbehån även när du är svettig och öm i musklerna.  
 
Idag finns nästan fler varianter av sportbehåar än av vanliga BHar, med allt från push up till helt utan vaddering. De kan ha dri fit-tyg eller vara gjorda helt i bomull.  Vi har lång bh-expertis och produktkännedom och utifrån vår  kunskap och erfarenhet har vi valt ut tre sport-bhar  som vi varmt rekommenderar ett hållbart alternativ, ett bäst i test och vår sport-bh favorit.
 

 Ett hållbart alternativ 

Tänker du miljövänligt och vill satsa på en eko certifierad sport-bh:ar? 

Kimberly Black 144003 från Abecita är en bygellös och är storsäljare som även har fått bäst i test i Aftonbladets Wellness/ Friskispressen. Axelbanden är mjuka sköna mot axlarna  och bakpartiet stabilt och med bh knäppning. 
En bra sportbh som är lämplig för högintensiva träningsformer såsom löpning,  aerobics och ridning.  Passar även perfekt för dig som genomgått en bröstoperation, både förstoring och förminskning och önskar en stabil och bekväm vardags bh
Önskar du satsa på hållbara kläder är Kimberlys Sport-bh ett bra alternativ tillverkat i 100% eko-tex certifierat material vilket innebär tillverkningsprocessen är fri från kemikalier.

Varför vi gillar Kimberly 🏅

✔️Bh knäppning. Enkelt att ta av och på.
✔️Banden gräver sig inte ner i axlarna och ger bra stöd. 
✔️Inga kupor. Skaver inte. Håller formen länge.
✔️Ett miljövänligt alternativ.

  

Extreme control

Vi säljer även världens bästa sport-bh från Shock Absorber som är bäst i test!

Active Multi Sports Support S4490 i svart från Shock Absorber Extreme Support serien är den ultimata sport behån och en riktig klippa oavsett vilken sport du utövar. En säker sportbehå som går upp rejält på bystens sidor och stöttar även större byst och rejält med stöd .
Bysten håller sig på plats genom så väl löpning, gympa, crossfit och ridning. Den är dessutom bygelfri och de breda axelbanden är vadderade och korsade vilket gör att den fantastiskt skön att bära. En väldigt praktiskt sporttopp som man smidigt kan ta på och av då den knäpps med dubbla hakar baktill i ryggen.
En sport bh i ett högpresterande modernt material som låter huden andas.

 /bh/sport-bh/active-multi-sports-support-sport-bh-black/  

Varför sportbehån Active Multi  från Shock Absorber är så bra 🏅

✔️Skön behå med korsad brottarrygg. Vadderade axelband.
✔️Tyget känns som bomull men andas bra och torkar snabbt.
✔️Brottarrygg med bh knäppning.
✔️Banden gräver sig inte ner i axlarna. Sitter på plats.
✔️Stum i tyget. Sitter på ordentlig på plats.
✔️Ett kraftigt tyg som transproterar svett.
✔️Inga kupor. Skaver inte. Håller formen länge.

 

Vår favorit 👍

Satsa på svett tålig och snygg Anita Active sport-bh när du träna - som dessutom fått pris för bästa design

En av säsongens stora favoriter är Momentum 5529 371 Blue Iris från Anita Active . Sport-bh:n är en tålig bygellös behå i mikrotyg med hög absorptions förmåga. Behån både suger åt sig svett och tar bort den värsta lukten. Meshtyget i ryggen håller dig sval.  Mjuka och formade kupor som sitter tight mot huden för att ge dig bästa support. 
En sportbehå utan sömmar som skaver och stoppade axelband som avlastar rygg och nacke.  Och är minst lika snygg som skön och kommer i färgerna svart, vit, rött och hud samt trendfärger.
Varför vi inte kan få nog av Momentum 5529 🏅
✔️Bh knäppning. Enkelt att ta av och på.
✔️Banden gräver sig inte ner i axlarna. Sitter på plats. 
✔️Inga kupor. Skaver inte. Håller formen länge.
✔️Skön att bära till vardags och till fritiden.
✔️Väldigt snygg och trendig färg. Tidlös.
 

Hur länge håller en sportbehå?  💁

Hur länge den håller är svårt att säga exakt, det beror på hur mycket de används och tvättas – men du bör nog byta ut den vartannat år.
Elasticiteten i materialet blir med tiden nämligen sämre i sportbehåar.
För att din sport-bh ska hålla längre rekommenderar vi att du kör 30-40 grader fintvätt och torktumla ej sport-bh:n. Använd heller aldrig sköljmedel då det förstör materialets förmåga att låta huden andas. 
 

 

Välj din sport-bh här 

Inga produkter hittades

SKÖN, SNYGG & STADIG