• Kunnig personal
  • Fri frakt över 600kr
  • Klarnabetalning
Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0

Välj din favorit bland våra exklusiva varumärken

Här finner ni ett noggrant  utvalt sortiment underkläder och  badkläder sortiment från ledande underklädsleverantörer, samt från mindre, mer exklusiva märken.
Vi erbjuder ett rikt bassortiment med populära klassiker och det senaste trender inom underkläder och badmode, med fokus på passform och kvalitet.
Och vi finns här för att ge  dig vår bh expertis och med vår erfarenhet kunna hjälpa dig hitta det som passar just dig.

Amoena är ett tyskt varumärke som erbjuder sköna och funktionella underkläder och badkläder av hög kvalitet. Och är världsledande inom protes-bh -  specialdesignade bh:ar fickor i kuporna för protes inlägg. - som används efter bröstoperation.

WIKI of Denmark är ett dansk varumärke som tillverkar stilrena badkläder i skandinavisk stil av hög kvalitet och till ett rimligt pris. De bjuder på moderna klassiker och härliga färgskalor.  Och bikini och baddräkter med fantastiskt passform i mindre och större storlekar och  kupor. 

Avet underkläder tillverkas i familjeföretagets egna fabrik i Barcelona. Sköna basunderkläder i microfiber som låter huden andas och är supersköna helt enkelt. Avet trosor är våra kundfavoriter och kommer varje säsong i nya trendiga färger och mönster.

 

Chantelle grundades 1876 och är ett världsledande franskt underklädesmärke. Kombinationen av välsittande underkläder, snygg design och exklusiva material har gett många fans bland våra kunder. Vi har en stor del av deras kollektion i vårt sortiment.

 

Tyska Anita tillverkar underkläder och badkläder i tidlös design till kvinnor i alla former och storlekar. Med kurvor, gravida och ammande mödrar, bröstopererade kvinnor, sportiga och aktiva kvinnor. Kvalitet, passform och komfort är nyckelord för detta innovationsrika varumärke.

Det svenska varumärket Abecita tillverkar snygga - och hållbara -  badkläder och underkläder för alla kroppstyper. Varumärket bjuder på en skandinavisk och stilren design som passar den moderna och aktiva kvinna.  

Shock Absorbers sport bh:ar s unikar design reducerar bröströrelser upp till 74% vilket ger dig det ultimat stöd, komfort och självförtroende under träningen. Shock Absorber har vunnit flera "bäst i test", bland annat i tidningarna Sats Magazin, Ridsport och Runners world.

Kommer inom kort.

 Rosa Faia är ett av tyska Anitas varumärken.  En linje väldesignade, vackra och feminina underkläder och badkläder till den moderna kvinnan i alla former med liten som stor byst.  Rosa Faia utmärker sig för sina välsittande plagg i trendiga och vackra kvalitetstyger.