• Klarna
  • Fri frakt över 600kr
  • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan. Ej reavaror.
Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0

Abecita

Abecita Sport-bh Kimberly White

Stadig och bekväm vit sport behå för dig som genomgått en bröstoperation, både förstoring och förminskning och önskar en stabil och bekväm vardags bh.

 
499 kr
{{ price }}
  • Klarna
  • Fri frakt över 600kr
  • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan. Ej reavaror.

Andra färger

Abecita Sport-bh Cerise Vit 80C Kimberly Sport-bh Black Abecita Sport-bh Kimberly Röd Blå

Stadig och bekväm vit sport behå för dig som genomgått en bröstoperation, både förstoring och förminskning och önskar en stabil och bekväm vardags bh.

Kimberly Black  bygelfri sport-bh från Abecita är en omtyckt modell som har fått bäst i test i Aftonbladets Wellness/ Friskispressen.

En mjuk bh med breda axelband som går att reglera efter eget tycke. Axelbanden är bredare upptill och lätt vadderade för extra komfort och skär inte in i axlarna. Bredare i bakpartiet med bh knäppning. En storsäljare! Lämplig för högintensiva träningsformer såsom löpning, HIT, aerobics och ridning. 

Önskar du satsa på hållbara kläder är Kimberlys Sport-bh ett bra alternativ tillverkat i 100% eko-tex certifierat material vilket innebär tillverkningsprocessen är fri från kemikalier.

Abecita har en lång tradition av tillverkning av badkläder och underkläder och är välkända för den stilrena skandinaviska designen - som passar den aktiva kvinnan i alla kroppstyper - och fokus på hållbar tillverkning.

Artikel nr. 144003 010  

Produktegenskaper

  • Utan bygel
  • Breda lätt vadderade axelband
  • Justerbara axelband

Material: 14% Lycra, 86% Polyamid

Tvättråd: 30° Handtvätt, ej blekning, ej torktumlare, ej strykning, ej kemtvätt. Tvätta med liknande färger. Tvätta innan första användning.

Osäker på din Abecita storlek?

Se våra storleksrekommendationer under fliken Storleksguide.

Osäker på om Abecita sport bh i är din storlek?

Här vill vi guida dig till hur du mäter din storlek i bh och om en som motsvarar en EU är rätt bh-storlek för dig.

1. Mät omkretsen under bysten , låt det sluta tätt intill kroppen och håll det ganska tajt, ha gärna på dig en bh och mät precis under linningen.
Måtten är uppbyggt så att din omkrets avrundas till närmaste femtal, har du t.ex. en omkrets mellan är ditt bandmått cm.

2. Mät omkretsen runt bysten där bysten är som fylligast. Måttbandet ska ligga rakt runt ryggen och det ska sitta så löst det går utan att det faller ner.
Har du t.ex.en omkrets över bysten på mellan är din kupstorlek en -kupa.

Bra passform i din bh

Det är viktigt att tänka på att det är omkretsen på din bh som står för själva stödet och att bh:n bör sitta riktigt tajt runt om, du ska få in max ett par fingrar mellan bh:n och ryggen.

Passar inte kupan?
Tänk på att kupan växer med omkretsen. Går du upp i omkrets kan du behöva minska storlek på kupan. Därför kan det vara bra att känna till vilka syskonstorlekarna är - dvs bh storlekar med samma storlek i själva kupan - är .

Tips!

För bästa resultat använd en ofylld bh och be gärna om hjälp när du mäter din bh storlek eftersom att det är svårt att hålla måttbandet rakt på sig själv.