• Kunnig personal
  • Fri frakt över 600kr
  • Klarnabetalning
Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0

Avet Shape Hög Trosa Microfiber Sand L

En slimmande beige trosa med perfekt passform från Avet. Shapetrosan går högt över midjan, har meshtyg baktill och varken skaver eller lämnar linjer.

 
289 kr
{{ price }}
  • Kunnig personal
  • Fri frakt över 600kr
  • Klarnabetalning

Andra färger

Avet Shape Hög Trosa Microfiber Black
En shape tai trosa som är hög och går ända upp till bröstkorgen. Trosan har en smal silikon kant längst uppe för att säkra hållningen. Trosan fungerar bra att använda under klänning som under byxor och toppar. Trosan har en hög c-skärning i benöppningen som visuellt förlänger benen och låren. Nederdelen har string- effekt och täckanade meshtyg baktill som smälter in bra och lämnar inga linjer. En utmärkt shapingtrosa med suverän shaping effekt i kvalitets microfiber tyg, utmärkande för Avet Shapingtrosor från Avet tillverkas i ett mikrofiber tyg som låter hunden andas. En bekväm och behaglig bastrosa med fin linning runt midjan. Trosan har frotté i grenen och gjord i mycket följsamt och stretchigt material. Ett par trosor som du tar på dig på morgonen och som sen hänger med hela dagen utan att göra sig påminda, supersköna helt enkelt.Art. nr. 66275 i färg: Sand

Material: 90% Polyamid, 10% Lycra

Tvättråd: Fintvätt 40 grader. Bör ej torktumlas. Sköljmedel bör ej användas då det förstör materialets förmåga att andas.

Osäker på din storlek?

Se våra storleksrekommendationer för Avet trosor under fliken Storleksguide.

Vi rekommenderar att du tar storlek L i Avet om din storlek är EU 42 till 44.
Avet Storleksguide

EU Avet

30-32 XS

34-36 S

38-40 M

42-44 L

46-48 XL

50 52 2XL

54-56 3XL

58-60 4XL

62-64 5XL