• Kunnig personal
 • Fri frakt över 600kr
 • Klarnabetalning
Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0

Courcelles ¾ Spacer Bh Nude 65G

En vacker spacer bh i skimrande nude färg som smälter väldigt bra in under vilka kläder som helst. Bh:n är rymlig i kuporna och perfekt för dig som har större byst och önskar mer stöd.

 
660 kr
{{ price }}
 • Kunnig personal
 • Fri frakt över 600kr
 • Klarnabetalning

Courcelles ¾ Spacer Bh Nude bh i ljusbeige färg är en slät bh utan detaljer på kuporna. Färgen är skimrande och tyget har ett modernt mönster och smälter väldigt bra in under vilka kläder som helst. En bekväm bh som är formpressad och lätt vadderad, med bygel. Denna bh är unik för för spacertyget som inte gör att inte bli varm. Materialet låter huden andas så att du känner dig fräsch hela dagen. Axelbanden har ett fint broderat mönster i samma färg och mellan kuporna sitter en dekorativ rosett med ett hänge i form av diamant. Kanterna på bh:n har en feminin touch. U-ringad baktill för mer bekvämlighet och axelbanden är fullt justerbara och mer centrerade så att de inte glider ner över axlarna. Axelbanden har ring och hake för att kryssa till brottarrygg. Detta är en bh som är rymlig i kuporna. En modell vi gärna rekommendera för dig som har större byst och har sluttande axlar. Matcha gärna med trosor i Courcelles serien för en komplett look

Utmärkande för Chantelles bh:ar är den feminina design kombinerat med en fantastisk passform.

Artikel nr. C67970-0WU G 65 i färg Nude

Produktegenskaper

 • Med bygel
 • Formpressad kupa
 • Vadderad kupa
 • Kupa i spacertyg
 • Fullt justerbara axelband
 • Ring och hake för brottarrygg

Material: Polyester, Elastan och Nylon

Tvättråd: 30° Handtvätt, ej blekning, ej torktumlare, ej strykning, ej kemtvätt. Tvätta med liknande färger. Tvätta innan första användning.

Osäker på din storlek?

Se våra storleksrekommendationer under fliken Storleksguide.

Osäker på om Chantelle bh i 65 G är din storlek?

Här vill vi guida dig till hur du mäter din storlek i bh och om en 65G som motsvarar en EU 34 är rätt bh-storlek för dig.

1. Mät omkretsen under bysten , låt det sluta tätt intill kroppen och håll det ganska tajt, ha gärna på dig en bh och mät precis under linningen.
Måtten är uppbyggt så att din omkrets avrundas till närmaste femtal, har du t.ex. en omkrets mellan 63 till 67 cm är ditt bandmått 65 cm.

2. Mät omkretsen under bysten där bysten är som fylligast. Måttbandet ska ligga rakt runt ryggen och det ska sitta så löst det går utan att det faller ner.
Har du t.ex.en omkrets över bysten på mellan 93 till 95 cm är din kupstorlek en G-kupa.

Bra passform i din bh
Det är viktigt att tänka på att det är omkretsen på din bh som står för själva stödet och att bh:n bör sitta riktigt tajt runt om, du ska få in max ett par fingrar mellan bh:n och ryggen.

Passar inte kupan?
Tänk på att kupan växer med omkretsen. Går du upp i omkrets kan du behöva minska storlek på kupan. Därför kan det vara bra att känna till vilka syskonstorlekarna är - dvs bh storlekar med samma storlek i själva kupan - G är 70 F och 75 E.

Tips!
För bästa resultat använd en ofylld bh och be gärna om hjälp när du mäter din bh storlek eftersom att det är svårt att hålla måttbandet rakt på sig själv.