• Kunnig personal
 • Fri frakt över 600kr
 • Klarnabetalning
Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0

Twin Seemless Bygel Bh White 100F

En slät svart bas bh med formad kupa, breda axelband och som passar utmärkt dig med större byst. Och en mycket omtyckt vardags bh bland våra kunder.

 
629 kr
{{ price }}
 • Kunnig personal
 • Fri frakt över 600kr
 • Klarnabetalning

Andra färger

Twin Bygel Bh Black Twin Bygel Bh Patriot Blue Twin Bygel Bh Champagne Twin Bygel Bh Anthracite Twin Bygel Bh Skin Twin Bygel Bh Desert

Twin White bh i vitt är en bygel-bh modell från Anita Rosa Faia med formpressade kupor som rundar bysten och ger en slät och jämn form. Behån är microfiber av högkvalitet som låter huden andas. En väldigt stadig och bekväm behå med breda vadderade axelband .En bra bh om du har en större och tyngre byst eller är överkänslig eftersom den avlastar rygg och nacke skönt och ger extra komfort. U-ringad baktill för mer bekvämlighet och axelbanden är justerbara, bredare för bättre stöd och mer centrerade så att de inte glider ner över axlarna. Optimalt support med byglar som följer kupstorlek för bästa stöd. Kuporna och byglarna förstärks i större storlekar och axelbanden blir bredare. Twin 5490 är riktigt "feel-good" bh som passar alla kroppstyper vilket gör den till den perfekta vardags behå att ha basgarderob. En behå som du tar på dig på morgonen och som sen hänger med hela dagen utan att göra sig påmind, superskön helt enkelt. Matcha gärna med dina sömlösa trosor för komplett look.

Rosa Faia är ett av tyska Anitas varumärken. En linje väldesignade, vackra och feminina underkläder till den moderna kvinnan i alla former med liten som stor byst.

Artikel nr. 5490 006 100F i färg 006

Produktegenskaper

 • Med bygel
 • Formpressad kupa
 • Ofylld kupa
 • Justerbara axelband
 • 3 hysk-hak knäppning
 • Vadderade Comfort axelband

Material: 70% Polyamid, 30% Elastan

Tvättråd: Handtvätt, ej blekning, ej torktumlare, ej strykning, ej kemtvätt.

Osäker på din Rosa Faia bh storlek?

Se våra storleksrekommendationer under fliken Storleksguide.

 

Osäker på om Anita Twin bh i 100F är din storlek?

Här vill vi guida dig till hur du mäter din storlek i bh och om en 100F som motsvarar en EU 48 är rätt bh-storlek för dig.

1. Mät omkretsen under bysten, låt det sluta tätt intill kroppen och håll det ganska tajt, ha gärna på dig en bh och mät precis under linningen.
Måtten är uppbyggt så att din omkrets avrundas till närmaste femtal, har du t.ex. en omkrets mellan är ditt bandmått 100 cm.

2. Mät omkretsen över bysten där bysten är som fylligast. Måttbandet ska ligga rakt runt ryggen och det ska sitta så löst det går utan att det faller ner.
Har du t.ex.en omkrets över bysten på mellan är din kupstorlek en F-kupa.

Bra passform i din Anita bh

Det är viktigt att tänka på att det är omkretsen på din bh som står för själva stödet och att bh:n bör sitta riktigt tajt runt om, du ska få in max ett par fingrar mellan bh:n och ryggen.

Passar inte kupan?
Tänk på att kupan växer med omkretsen. Går du upp i omkrets kan du behöva minska storlek på kupan. Därför kan det vara bra att känna till vilka syskonstorlekarna är - dvs bh storlekar med samma storlek i själva kupan - F är .

Tips!

För bästa resultat använd en ofylld behå och be gärna om hjälp när du mäter din bh storlek eftersom att det är svårt att hålla måttbandet rakt på sig själv.