• Klarna
  • Fri frakt över 600kr
  • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan. Ej reavaror.
Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0

Amoena

Amoena Protes BH Bygel Annette Off-white 85 F

En omtyckt bh i vaniljvit spetstyg från Amoena, med sköna vadderade axelband och med fickor i kuporna.

 
549 kr
{{ price }}
  • Klarna
  • Fri frakt över 600kr
  • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan. Ej reavaror.

Andra färger

Amoena Protes-bh Bygel Annette Svart Beige

Omtyckt t-shirt bh med sköna breda axelband, spetsklädd kupa med ficka för inlägg.

Annette är en bygel-bh modell från Amoena med formpressade kupor i microfiber som ger en slät och jämn form. Ett lager naturvit spetstyg pryder kuporna och ger bh en elegant och lyxig känsla. De breda vadderade axelband avlastar rygg och nacke skönt och ger extra komfort.

Art. nr.44028-85F i färg Off-white

Produktegenskaper

  • Med bygel
  • Breda axelband
  • Vadderad knäppning bak
  • Justerbara axelband som blir bredare i större storlekar
  • Fickor i microfiber i kuporna för bröstprotes

Material: 61% Polyamid, 39% Elastan

Tvättråd: 30° Handtvätt, ej blekning, ej torktumlare, ej strykning, ej kemtvätt. Tvätta med liknande färger. Tvätta innan första användning.

Amoena bh:ar håller en hög kvalitet och igenkännande för varumärket är de specialdesignade fickor i kuporna för protes inlägg. Bh:ar från Amoena ör dessutom väldigt bekväma och även omtyckta av kunder som inte har behov av bröstproteser. Fickan lämnas då tom eller används med push up-kuddar för ett större lyft.

Osäker på din storlek?
Se våra storleksrekommendationer under fliken Storleksguide.

Osäker på om bh i 85F är din storlek?

Här vill vi guida dig till hur du mäter din storlek i bh och om en 85F som motsvarar en EU 42 är rätt bh-storlek för dig.

1. Mät omkretsen under bysten , låt det sluta tätt intill kroppen och håll det ganska tajt, ha gärna på dig en bh och mät precis under linningen.
Måtten är uppbyggt så att din omkrets avrundas till närmaste femtal, har du t.ex. en omkrets mellan 83 till 87 cm är ditt bandmått 85 cm.

2. Mät omkretsen under bysten där bysten är som fylligast. Måttbandet ska ligga rakt runt ryggen och det ska sitta så löst det går utan att det faller ner.
Har du t.ex.en omkrets över bysten på mellan 107 till 109 cm är din kupstorlek en F-kupa.

Bra passform i din bikiniöverdel
Det är viktigt att tänka på att det är omkretsen på din bh som står för själva stödet och att bh:n bör sitta riktigt tajt runt om, du ska få in max ett par fingrar mellan bh:n och ryggen.

Passar inte kupan?
Tänk på att kupan växer med omkretsen. Går du upp i omkrets kan du behöva minska storlek på kupan. Därför kan det vara bra att känna till vilka syskonstorlekarna är - dvs bh storlekar med samma storlek i själva kupan - 85F är 80 G och 90 E.

Tips!
För bästa resultat använd en ofylld bh och be gärna om hjälp när du mäter din bh storlek eftersom att det är svårt att hålla måttbandet rakt på sig själv.