• Klarna
 • Fri frakt över 600kr
 • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan. Ej reavaror.
Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0

Wiki of Denmark

Wiki Swim Bikini Med Bygel Capo Ferro 90G

En hjärtformad bikini bh i blå vit randigt bikini bh med snygg rynk i kupan som sluter om hela bysten snyggt och håller den stadig på plats.

 
320 kr
459 kr {{ price }}
 • Klarna
 • Fri frakt över 600kr
 • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan. Ej reavaror.

Omtyckt bygel bikini i randigt som formar och ger bysten ordentlig stöd.

En bikinibh i helkupa med bygel från Wiki Swimwear Capo Ferro Collection som kommer i blå vit randigt. Bikini behån ger ordentlig stöd till och fin form till stora byst bysten. kuporna har hjärtformad skärning som bildar en fin klyfta. Ofyllda kupor med en dekorativ drapering framtill i en bikini modell som sluter om hela bysten och garanterar att den hålls på plats även i vågorna. Enkel knäppning i ryggen. Tips! Något grund i kupan, så ligger du mellan två kupstorlekar, välj gärna den större Gör dig redo för sol och bad och matcha med din favorit bikiniunderdel från samma serie för en komplett strandlook.

Bra lycra tyg med fint lyster i ett snabbtorkande material av hög kvalitet.

Art. nr. 576-3467-W576 i färg Capo Ferro

Produktegenskaper

 • Justerbara axelband
 • Ovadderade kupor
 • Plastspänne i ryggen
 • Med bygel
 • Snabbtorkande material

  Material: 82% Polyamid, 18% Lycra

  Tvättråd: Endast handtvätt

  Osäker på din storlek?
  Se våra storleksrekommendationer under fliken Storleksguide.

  Taggar: Wiki Midnight
 • Osäker på om Wiki bikini bh i 90 G är din storlek?

  Här vill vi guida dig till hur du mäter din storlek i bh och om en 90 G som motsvarar 44 i Eu är rätt storlek bh för dig.

  1. Mät omkretsen under bysten , låt det sluta tätt intill kroppen och håll det ganska tajt, ha gärna på dig en bh och mät precis under linningen.
  Måtten är uppbyggt så att din omkrets avrundas till närmaste femtal, har du t.ex. en omkrets mellan 88 till 92 cm är ditt bandmått 90 cm.

  2. Mät omkretsen över bysten där bysten är som fylligast. Måttbandet ska ligga rakt runt ryggen och det ska sitta så löst det går utan att det faller ner.
  Har du t.ex.en omkrets över bysten på mellan 115 till 117 cm är din kupstorlek en G-kupa.

  Bra passform i din bikiniöverdel
  Det är viktigt att tänka på att det är omkretsen på din bh som står för själva stödet och att bh:n bör sitta riktigt tajt runt om, du ska få in max ett par fingrar mellan bh:n och ryggen.

  Passar inte kupan?
  Tänk på att kupan växer med omkretsen. Går du upp i omkrets kan du behöva minska storlek på kupan. Därför kan det vara bra att känna till vilka syskonstorlekarna är - dvs bh storlekar med samma storlek i själva kupan - 90 G är 75 I, 80 H, och 95 F.

  Tips!
  För bästa resultat använd en ofylld bh och be gärna om hjälp när du mäter din bh storlek eftersom att det är svårt att hålla måttbandet rakt på sig själv.