• Klarna
  • Fri frakt över 600kr
  • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan! (ej reavaror)
Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0

Amoena

Amoena T-shirt BH Bygellös Dianna Black 95 A

En fin svart bygellös bh från Amoena med släta kupor och sköna vadderade axelband som du kommer att älska.

 
499 kr
{{ price }}
  • Klarna
  • Fri frakt över 600kr
  • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan! (ej reavaror)

Andra färger

Amoena T-shirt BH Bygellös Dianna Nude

En sömlös bh med formpressade kupor som gör den extra skön. Breda vadderade axelband.

Dianna är en mjuk och skön protes bh utan bygel från Amoena i ett vackert jacquardvävt italiensk Microsense tyg. Materialet andas och ger en fräsch och skön känsla utan att huden blir varm eller svettig. kuporna är sömlösa och har fickor för bröst protes. En bh som har släta vadderade kupor som ger en fin siluett. Bhn har bredare och vadderade axelband för att ge ett bra stöd åt liten och stor byst. Du kommer att älska komforten bhn ger!

Art. nr.44107-95A i färg Black

Produktegenskaper

  • Bygelfri
  • Vadderade kupor
  • Vadderade axelband
  • Justerbara axelband som blir bredare i större storlekar
  • Fickor i kuporna för bröstprotes

Material:
78% Polyamid,22% Elastane

Tvättråd: 30° Handtvätt, ej blekning, ej torktumlare, ej strykning, ej kemtvätt. Tvätta med liknande färger. Tvätta innan första användning.

Amoena bh:ar håller en hög kvalitet och igenkännande för varumärket är de specialdesignade fickor i kuporna för protes inlägg. Bh:ar från Amoena ör dessutom väldigt bekväma och även omtyckta av kunder som inte har behov av bröstproteser. Fickan lämnas då tom eller används med push up-kuddar för ett större lyft.

Osäker på din storlek?
Se våra storleksrekommendationer under fliken Storleksguide.

Osäker på om bh i 95A är din storlek?

Här vill vi guida dig till hur du mäter din storlek i bh och om en 95A som motsvarar en EU 46 är rätt bh-storlek för dig.

1. Mät omkretsen under bysten , låt det sluta tätt intill kroppen och håll det ganska tajt, ha gärna på dig en bh och mät precis under linningen.
Måtten är uppbyggt så att din omkrets avrundas till närmaste femtal, har du t.ex. en omkrets mellan 93 till 97 cm är ditt bandmått 95 cm.

2. Mät omkretsen under bysten där bysten är som fylligast. Måttbandet ska ligga rakt runt ryggen och det ska sitta så löst det går utan att det faller ner.
Har du t.ex.en omkrets över bysten på mellan 107 till 109 cm är din kupstorlek en A-kupa.

Bra passform i din bikiniöverdel
Det är viktigt att tänka på att det är omkretsen på din bh som står för själva stödet och att bh:n bör sitta riktigt tajt runt om, du ska få in max ett par fingrar mellan bh:n och ryggen.

Passar inte kupan?
Tänk på att kupan växer med omkretsen. Går du upp i omkrets kan du behöva minska storlek på kupan. Därför kan det vara bra att känna till vilka syskonstorlekarna är - dvs bh storlekar med samma storlek i själva kupan - 95A är 85 C , 90 B och 100 AA.

Tips!
För bästa resultat använd en ofylld bh och be gärna om hjälp när du mäter din bh storlek eftersom att det är svårt att hålla måttbandet rakt på sig själv.