• Nykundsrabatt via nyhetsbrevet
  • Fri frakt över 600kr
  • Klarnabetalning
Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0

Chantelle Minimizer Bh Hedona Ivory 75D

En bekvÀm och klassisk naturvit bh med slÀta kupor i ett glansigt material med minimizer effekt. Och en bÀstsÀljare frÄn Chantelle.

 
690 kr
{{ price }}
  • Nykundsrabatt via nyhetsbrevet
  • Fri frakt över 600kr
  • Klarnabetalning

Andra fÀrger

Chantelle Minimizer Bh Hedona White Chantelle Minimizer Bh Hedona Black Chantelle Minimizer Bh Hedona Skin

En bekvÀm och klassisk naturvit bh med slÀta kupor i ett glansigt material med minimizer effekt. Och en bÀstsÀljare frÄn Chantelle.

Hedona Minimizer i naturvit Àr en vÀldigt omtyckt bh med bygel frÄn franska mÀrket Chantelle. BehÄn har en vacker satin glans och eleganta applikationer i guipure spets vid axelbanden och mellan kuporna. Kuporna Àr stumma, formpressade och utan vaddering vilket ger brösten bra stöd och en naturlig rund form och uppfattas som mindre. Bh:n Àr heltÀckande och ger optimal stöd Àven i större storlekar. U-ringad baktill för mer bekvÀmlighet och axelbanden Àr fullt justerbara, bredare för bÀttre stöd för bÀttre stöd och mer centrerade sÄ att de inte glider ner över axlarna. KnÀpps med hyskor i ryggen. Denna Àr verkligen en toppen bh och en stor kundfavorit som passar alla kroppstyper. Matcha gÀrna med trosor i Hedona serien för en komplett look.

UtmÀrkande för Chantelles bh:ar Àr den feminina design kombinerat med en fantastisk passform.

Artikel nr. C20310-035 D 75 i fÀrg Ivory

Produktegenskaper

  • Med bygel
  • Formpressad kupa
  • Ej vadderad kupa
  • Fullt justerbara axelband

Material: Polyester, Elastan och Nylon

TvÀttrÄd: 30° HandtvÀtt, ej blekning, ej torktumlare, ej strykning, ej kemtvÀtt. TvÀtta med liknande fÀrger. TvÀtta innan första anvÀndning.

OsÀker pÄ din storlek?

Se vÄra storleksrekommendationer under fliken Storleksguide.

OsÀker pÄ om Chantelle bh i 75 D Àr din storlek?

HÀr vill vi guida dig till hur du mÀter din storlek i bh och om en 75D som motsvarar en EU 38 Àr rÀtt bh-storlek för dig.

1. MÀt omkretsen under bysten , lÄt det sluta tÀtt intill kroppen och hÄll det ganska tajt, ha gÀrna pÄ dig en bh och mÀt precis under linningen.
MÄtten Àr uppbyggt sÄ att din omkrets avrundas till nÀrmaste femtal, har du t.ex. en omkrets mellan 73 till 77 cm Àr ditt bandmÄtt 75 cm.

2. MÀt omkretsen under bysten dÀr bysten Àr som fylligast. MÄttbandet ska ligga rakt runt ryggen och det ska sitta sÄ löst det gÄr utan att det faller ner.
Har du t.ex.en omkrets över bysten pÄ mellan 93 till 95 cm Àr din kupstorlek en D-kupa.

Bra passform i din bh
Det Àr viktigt att tÀnka pÄ att det Àr omkretsen pÄ din bh som stÄr för sjÀlva stödet och att bh:n bör sitta riktigt tajt runt om, du ska fÄ in max ett par fingrar mellan bh:n och ryggen.

Passar inte kupan?
TÀnk pÄ att kupan vÀxer med omkretsen. GÄr du upp i omkrets kan du behöva minska storlek pÄ kupan. DÀrför kan det vara bra att kÀnna till vilka syskonstorlekarna Àr - dvs bh storlekar med samma storlek i sjÀlva kupan - D Àr 65 F, 70 E, 80 C och 85 B.

Tips!
För bÀsta resultat anvÀnd en ofylld bh och be gÀrna om hjÀlp nÀr du mÀter din bh storlek eftersom att det Àr svÄrt att hÄlla mÄttbandet rakt pÄ sig sjÀlv.