• Kunnig personal
  • Fri frakt över 600kr
  • Klarnabetalning
Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0

C Magnifique Minimizer Soft Pink 80E

En puderrosa bh med sömlösa kupor och vÀldigt skön passform. Perfekt om du önskar bra stöd och förminskade effekt av bysten.

 
690 kr
{{ price }}
  • Kunnig personal
  • Fri frakt över 600kr
  • Klarnabetalning

Andra fÀrger

C Magnifique Minimizer Ivory C Magnifique Minimizer Nude C Magnifique Minimizer Black

Révéle-moi 4 parts bh i hud beiget Àr en modern och feminin bh frÄn Chantelle och som sammanfattar deras expertis. Kupan Àr sydd i fyra delar och specialdesignad för större bröst. Tyllstycket pÄ övre delen av kuporna har en elastisk bÄrd som gör att den anpassar sig efter formen pÄ bysten. Tylltyget och spetsen i nedre delen ör inte elastisk, detta för att centrera brösten och ge ett lÀtt lyft och bÀttre stöd. Bh:n dekorativ rosett i mittpartiet och spetsen Àr fin och mjuk och i kontrastfÀrg med slÀta sömmar sÄ att det inte syns under plagg. U-ringad baktill för mer bekvÀmlighet och axelbanden Àr fullt justerbara, bredare för bÀttre stöd och mer centrerade sÄ att de inte glider ner över axlarna. I större storlekar förstÀrks kupan ytterligare för att ge optimalt med stöd. Matcha gÀrna med trosor i C Magnifique serien för en komplett look.

UtmÀrkande för Chantelles bh:ar Àr den feminina design kombinerat med en fantastisk passform.

Artikel nr. C18910-0JW E 80 i fÀrg Soft Pink

Produktegenskaper

  • Med bygel
  • Formpressad kupa
  • Ej vadderad kupa
  • Justerbara axelband

Material: Polyester, Elastan och Nylon

TvÀttrÄd: 30° HandtvÀtt, ej blekning, ej torktumlare, ej strykning, ej kemtvÀtt. TvÀtta med liknande fÀrger. TvÀtta innan första anvÀndning.

OsÀker pÄ din storlek?

Se vÄra storleksrekommendationer under fliken Storleksguide.

OsÀker pÄ om Chantelle bh i 80 E Àr din storlek?

HÀr vill vi guida dig till hur du mÀter din storlek i bh och om en 80E som motsvarar en EU 40 Àr rÀtt bh-storlek för dig.

1. MÀt omkretsen under bysten , lÄt det sluta tÀtt intill kroppen och hÄll det ganska tajt, ha gÀrna pÄ dig en bh och mÀt precis under linningen.
MÄtten Àr uppbyggt sÄ att din omkrets avrundas till nÀrmaste femtal, har du t.ex. en omkrets mellan 78 till 82 cm Àr ditt bandmÄtt 80 cm.

2. MÀt omkretsen under bysten dÀr bysten Àr som fylligast. MÄttbandet ska ligga rakt runt ryggen och det ska sitta sÄ löst det gÄr utan att det faller ner.
Har du t.ex.en omkrets över bysten pÄ mellan 100 till 102 cm Àr din kupstorlek en E-kupa.

Bra passform i din bh
Det Àr viktigt att tÀnka pÄ att det Àr omkretsen pÄ din bh som stÄr för sjÀlva stödet och att bh:n bör sitta riktigt tajt runt om, du ska fÄ in max ett par fingrar mellan bh:n och ryggen.

Passar inte kupan?
TÀnk pÄ att kupan vÀxer med omkretsen. GÄr du upp i omkrets kan du behöva minska storlek pÄ kupan. DÀrför kan det vara bra att kÀnna till vilka syskonstorlekarna Àr - dvs bh storlekar med samma storlek i sjÀlva kupan - E Àr 70 G, 75 F och 85 D.

Tips!
För bÀsta resultat anvÀnd en ofylld bh och be gÀrna om hjÀlp nÀr du mÀter din bh storlek eftersom att det Àr svÄrt att hÄlla mÄttbandet rakt pÄ sig sjÀlv.

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension mÄste du vara inloggad.