• Klarna
 • Fri frakt över 600kr
 • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan. Ej reavaror.
Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0

Amoena

Amoena BH Utan Bygel Mara Dark Blue 90E

En bekväm vadderad marinblå bh med släta och mjuka formpressade kupor utan bygel. BH:n har protesfickor och vadderingen är i unik kvalitet av italiensk temperaturreglerande COOLMAX® tyg som låter huden andas.

 
499 kr
{{ price }}
 • Klarna
 • Fri frakt över 600kr
 • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan. Ej reavaror.

Andra färger

Amoena BH Utan Bygel Mara Beige Amoena Mjuk BH Mara Mocha Amoena T-shirt BH Mara Ljusrosa Amoena Protes BH Mara Svart Amoena BH Utan Bygel Mara Dark Grey Amoena BH Utan Bygel Mara Off-white

Fin marinblå Amoena bh med tunn vaddering

 • Amoena Mara BH Dark Blue 44416
 • Formpressade kupa utan bygel med fickor för bröstinlägg, bröstprotes eller delprotes
 • Vaddering i temperaturreglerande COOLMAX®
 • Vadderad knäppning
 • Justerbara axelband som förstärks i större storlekar
 • Rosett detalj mellan kuporna 

Antal hyskor bak:

2 rader: 70-90 AA; 70-85 A; 70-80 B; 70-75 C; 70D 

3 rader: 95-105 AA; 90-105 A; 85-105 B; 80-105 C; 75-105 D; 70-100 E, F; 75-95 G

Material: 83% Polyamid, 11% Elastan, 6% Polyester (COOLMAX®)

Tvättråd: 30° Handtvätt, ej blekning, ej torktumlare, ej strykning, ej kemtvätt. Tvätta med liknande färger. Tvätta innan första användning.

Amoena bh:ar håller en hög kvalitet och igenkännande för varumärket är de specialdesignade fickor i kuporna för protes inlägg. Bh:ar från Amoena är dessutom bekväma och även omtyckta av kunder som inte har behov av bröstproteser. Fickan lämnas då tom eller används med push up-kuddar för ett större lyft.

Osäker på din storlek?
Se våra storleksrekommendationer under fliken Storleksguide.

Osäker på om bh i 90E är din storlek?

Här vill vi guida dig till hur du mäter din storlek i bh och om en 90E som motsvarar en EU 44 är rätt bh-storlek för dig.

1. Mät omkretsen under bysten , låt det sluta tätt intill kroppen och håll det ganska tajt, ha gärna på dig en bh och mät precis under linningen.
Måtten är uppbyggt så att din omkrets avrundas till närmaste femtal, har du t.ex. en omkrets mellan 88 till 92 cm är ditt bandmått 90 cm.

2. Mät omkretsen under bysten där bysten är som fylligast. Måttbandet ska ligga rakt runt ryggen och det ska sitta så löst det går utan att det faller ner.
Har du t.ex.en omkrets över bysten på mellan 110 cm till 112 cn är din kupstorlek en E-kupa.

Bra passform i din bikiniöverdel
Det är viktigt att tänka på att det är omkretsen på din bh som står för själva stödet och att bh:n bör sitta riktigt tajt runt om, du ska få in max ett par fingrar mellan bh:n och ryggen.

Passar inte kupan?
Tänk på att kupan växer med omkretsen. Går du upp i omkrets kan du behöva minska storlek på kupan. Därför kan det vara bra att känna till vilka syskonstorlekarna är - dvs bh storlekar med samma storlek i själva kupan - 90E är 85 F och 95 D.

Tips!
För bästa resultat använd en ofylld bh och be gärna om hjälp när du mäter din bh storlek eftersom att det är svårt att hålla måttbandet rakt på sig själv.