Om oss

Härliga Under

Efter flera år i olika underklädeskedjor kände jag frustationen om hur svårt det var att hitta rätt BH och modell till kunden. Jag kände att det fanns ett stort behov av en butik med brett sortiment av olika BH-storlekar och badkläder och med bra service så klart.

Jag vill alltid ge kunden den bästa servicen och vet att jag kan min sak men det finns alltid något nytt att lära sig. Så min passion är att hjälpa alla att hitta sköna underkläder och även för bröstopererade kvinnor.

Eftersom jag alltid har tyckt om Landskrona så var staden det självklara valet att öppna min butik. December 2007 slog jag upp portarna på Norra Långgatan. Det var då på samma adress som jag började mitt arbetsliv för en massa år sedan. Då var det stora intresset sömnad och textil och vad var då bättre att jobba på Ohlssons tyger? Tygerna byttes sen ut mot färdiga kläder som sen byttes ut mot sköna underkläder.

När jag fick utmärkelsen Årets butik i Landskrona november 2009, kände jag att min butik är väldigt uppskattad. Bättre gensvar av kunderna kunde man inte få. Vilken glädje det var för mig! Så varmt välkomna in och sätt mig på prov!

Linda Selander

Årets butik 2009

”Härliga Under vann
Underbart att fler än jag er fann
Roligt att ni kom n:o Ett
Roligaste jag sett
Absolut det är just därför jag er en ros har gett”

”Härliga Under betyder Ljuvliga Stunder”
Eva-Britt Nilson

Härliga Under!

Mjuka, sköna och vackra kläder under!
Ger lyx och flärd och härliga stunder!
Underbar service även för bad och natt!
Landskrona har här en riktig skatt!”

Cecilia, en nöjd kund